Notice: spl_autoload_register(): Argument #2 ($do_throw) has been ignored, spl_autoload_register() will always throw in /var/www/vhosts/ernaschrijft.nl/httpdocs/wp-content/plugins/google-publisher/ClassAutoloader.php on line 27
Van fulltime naar een 32- urige werkweek… – schrijfmomenten

Van fulltime naar een 32- urige werkweek…

Ik had deze geschreven, echter door een bug was deze helaas niet geplaatst, dus bij deze 🙂

In mijn nieuwe baan ben ik begonnen om 32 uur te werken. Het is nu mijn tweede weekend en ik moet zeggen het is best even wennen. Altijd werkte ik fulltime, ah ja ook 38 uur en 36 uur maar dat voelde toch anders dan nu de 32 uur en elke vrijdag vrij.

Afgelopen weekend realiseerde ik me dat het voelde als een korte vakantie :-). Ik was afgelopen vrijdag wel vroeg wakker en vatte het plan op een dagje Duitsland te doen, echter het weer zat niet mee, dus plannen omgegooid en ben ik naar Arnhem/Duiven gereden.

Nu weet iedereen wel dat ik een groot fan ben van https://loods5.nl/ , vaak ga ik naar Zaandam echter in in Duiven zit deze winkel op een terrein met meerdere winkels 🙂 zoals de https://www.ikea.com/nl/nl/ en een fantastische https://www.intratuinduiven.nl/ waar ook altijd een mooie kerstshow is. Naast deze winkels zijn er Woon express Duiven – Bezoek onze woonwinkel Duiven en er naast https://www.montel.nl/afspraak-maken/

Overal gekeken echter de bank niet gevonden die ik zoek, naast kleur is de uitvoering zeker belangrijk. Ik hou van hoge armleuningen, dan kun je goed wegkruipen in een hoekje om een boek te lezen of net die ene spannende film. Dus dat zoeken naar een bank doe ik nog even door :-). Tot het “klik” zegt, en ja ik heb een fijne Montel bank …dus zit niet op een kratje :-).

Daarnaast zit ook de https://www.mediamarkt.nl/nl/store/mediamarkt-duiven-1381?utm_medium=seo-places%20link en aangezien mijn elektrische tandenborstel krr krr en tssss zei …ook maar een nieuwe gescoord. Uit de IO serie, en wow wat een verschil zeg… zo blij mee.

Vandaag ook maar een bezoek gebracht aan Specsavers Lelystad, een andere vestiging vond het opzoeken van mijn gegevens maar lastig lastig….dus tja dan maar halen in Lelystad. Twee brillen voor de prijs van een. Dus een gewone bril en zonnebril zodat het autorijden ook veilig is en blijft en ik een reserve bril in de auto heb. Veel mensen weten dit niet :

Een reservebril of –lenzen in de auto is verplicht in de landen Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. Heb je dit niet geregeld als je bijvoorbeeld op vakantie gaat? Dan riskeer je een boete én gevaarlijke verkeerssituaties bij plotseling slecht zicht.

Dus ook vandaag heb ik een super dag gehad en ben ik met een bos bloemen via mijn “zussie” en haar gezin naar huis gereden. Blij en uitgerust……

Bloemen, witte rozen met gras ertussen ….afgelopen zondag was het vaderdag…mijn vader hield van bloemen met een twist….aangezien de rest van de bloemen, tegenviel werden het witte rozen.

Vaderdag…t blijft een dag waarop ik je meer mis dan ik kan zeggen in woorden…echter denk ik nog vaak terug aan al die avonden dat mam bij het Concertgebouw in Hengelo werkte en wij de Peter Alexandershow keken…..de muziek die je zo lief had…deze is voor jou 💕.

Peter Alexander – Operettenmelodien (1964) (youtube.com)

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.