Notice: spl_autoload_register(): Argument #2 ($do_throw) has been ignored, spl_autoload_register() will always throw in /var/www/vhosts/ernaschrijft.nl/httpdocs/wp-content/plugins/google-publisher/ClassAutoloader.php on line 27
Shop till you drop… – schrijfmomenten

Shop till you drop…

Winkelen, ik hou er niet van en toch is het wel leuk heb ik ontdekt. Grappig, in Den Bosch zit een fijne grote maten mode winkel https://www.raffinatowebshop.nl/ waar de beide dames die er werken (volgens mij is de zaak van hen) heerlijk eerlijk zijn. De winkel is gevestigd aan Achter het Stadhuis 32 te Den Bosch dus. Ga niet on-line maar bezoek de winkel, ik was aangenaam verrast door de mooie blouses, vesten en de fijn zittende broeken. Heerlijk zo een warm bad, waar je geholpen wordt op een hele fijne manier.

Voor schoenen en laarzen bezocht ik in dezelfde stad https://www.assem.nl een super winkel met schoenen en laarzen net even anders. Ik zag waanzinnige laarzen het prijskaartje en zette ze voorzichtig terug, boven budget uch mijn budget, er stonden meer laarzen dus 2 paar gepast. De een te wijd om de kuiten en het andere lichtbruine paar mooi aansluitend en zaten prima. Inpakken dus maar. Ook weer super geholpen door een fijne verkoopster.

Vandaag ging ik voor een nieuwe jas. Ik had in Putten bij Klein mode een paar jassen gezien, echter ik wilde wat vragen. Rondkijkend was een styliste met de etalage bezig, drie andere dames waren aan het kletsen. Nogmaals hun kant op gekeken….helaas als klant en koper, ook niet geheel onbelangrijk werd ik niet opgemerkt. Ik ben dus de winkel uitgelopen, jammer want ik besteed graag mijn geld lokaal. Echter dit modehuis heeft schijnbaar geen klanten nodig. Immers als een inktvis op iemand af vliegen of negeren, er zit lijkt mij nog iets tussen. Het was wel mijn laatste bezoek aan deze winkel.

Doorgelopen naar de volgende winkel https://modestal.nl waar ik een super vriendelijke verkoopster trof die met me mee dacht en uiteindelijk wel een hele mooie jas van Creenstone aan, die echter trok bij de schouders en iets op de rug. Voor dat geld moest ik wel even nadenken, immers een merk met die prijs dan moet het eigenlijk top zitten.

Dus auto gepakt en doorgereden even Putten uit naar de Country Lyfestyle winkel, https://www.countrylifestyle.nl ander concept, met wel prachtige jassen van oa. Dubarry en Barbour. Hier helpen ze wel, en geven ze advies, raden aan en leggen uit. Ik heb er een fantastische jas gekocht die goed tegen regen en wind kan :-). Verder hebben ze een fijne meubel en accessoire afdeling. Oh ja en ik zag er een kapstok, waar ik even over moet denken, maar zo leuk beetje Frans ook wel. Dus eigenlijk zou deze prima bij me passen. Ook in mijn nieuwe stulpje wel :-).

De nieuwe lippenstift is niet gelukt maar het winkelen zette me wel aan het denken. Hoe hou je een zaak gezond? Door alle klanten te begroeten, een hallo, goedemorgen of goedemiddag, of de opmerking als ik iets voor u kan betekenen geeft u het even aan? is niet verkeerd om mee te starten. De verkoopsters bij Klein mode wil ik graag meegeven “don’t judge a book by the cover” .

Al met al een leuke dag šŸ™‚

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.