Shoppen…

Ik en shoppen, het waren echt jarenlang twee verschillende dingen. Eigenlijk bizar, maar ik vind het leuk. Niet dat ik altijd iets koop, maar het kijken naar het modebeeld deed ik altijd wel in de glossy’s als https://www.nouveau.nl en de https://www.elegecance.nl om maar mijn favorieten te noemen. Natuurlijk zijn deze in vergelijk met de mode die via de libelle of Margriet worden afgebeeld vele malen duurder. Echter er is niks zo leuk om te kijken of er bij een winkel die, mijn maten verkoopt en bij mijn budget past, iets te kopen wat vergelijkbaar is.

Nu was ik altijd roodharig en toch ook wel wat gevulder dan de modellen uit de diverse tijdschriften en vielen veel kledingstukken en kleuren af. Inmiddels heb ik grijs haar en afgelopen zaterdag ontdekt dat er toch iets veranderd is kon wederom slagen bij wel een hele fijne en leuke winkel in Nunspeet http://angelique-mode.nl. Angelique kijkt en ziet en zegt of ze iets bij je vind passen of zoals ik een jurk in blauw/wit paste zei: “Vrouw trek dat maar weer uit..” ik mag dat wel. Ik ging superblij de winkel uit met mijn outfits, voor het eerst in mijn leven heb ik groen in mijn kleerkast naast het vele blauw en zwart. Onderweg veel vragen over de tekst op de tas. Dat is de enige tas waar handgeschreven iets liefs staat.

Bij Dutch Bliss een kleine maar unieke winkel vond ik een shawl met zachte kleuren wat het geheel afmaakte. ( wel even alle oude shawls opruimen nu).

Ik nam altijd mijn auto mee tot vlakbij maar gezien de “het is een ruim vakantiegebied” had ik dit keer de auto bij het parkeerterrein gezet bij het station. Heerlijk geen zorgen om die blauwe P-kaart en Nunspeet ontdekkend in alle rust is toch anders. Vlak naast het station zit een fiets verhuur http://outdoornunspeet.nl, ik zag goede fietsen prijs per dag € 12,00, het lelijke eendje (2CV) en nog veel meer ontdek de site.

Al lopend door de winkel straat met leuke 2e hands winkels, kunst, heerlijke terrasjes langs mijn favoriete schoenwinkel. Rondgekeken en weer mooie goede schoenen gezien. Door naar de winkelstraat. Nunspeet is niet groot maar heeft legio fijne winkels en ik ga voor een lunch graag naar http://beregoed.nl het was fris op het terras, maar he het kan weer dus een tosti met cola en fijne gesprekjes her en der besloten dat de boekwinkel dit keer niet haalbaar was. Dus terug naar de auto en binnendoor naar huis rijden is altijd een soort van vakantie.

Mijn dag was top, meer dan top…Nunspeet een aanrader 🙂 ik kom graag weer terug.

Liefs E.

Share Button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.