Netflix

webfind

Na de moeilijke periode ontstond een periode van rouw, alleen willen zijn, rust vinden in onrust. Hoe doe je dat als single, werkend en toch niet de stilte en rust kunnen vinden.

Ik hoorde van iemand over Netflix, opgezocht maar werd niet echt wijzer. Tot iemand zei, joh je kijkt de gratis maand en dan zie je verder. Ok dacht ik, waarom niet…Oh dat was echt een goede keuze.    Die eerste maand heb ik echt gevuld met werken, opruimen en verzanden in oude films, series die ik niet gezien had en verslingerd aan series over koningen en koninginnen…

http://www.imdb.com/title/tt2710394/

http://www.imdb.com/title/tt1051220/?ref_=nv_sr_1

https://www.mijnserie.nl/outlander/

Om er maar even een paar te noemen om te verzanden in een andere wereld, pizza nemen en verder kijken om in de weekenden te ontdekken dat het echt midden in de nacht is en dat na jaren van rennen, vliegen, vallen opstaan en doorgaan. Het gaf en geeft rust, nog steeds als er onrust is kijk ik een serie om mijn rustpunt weer te vinden.

En toch is er in alle rust nu nog onrust, ondanks Netflix wat bijna bios waardig is, immers ik ben 7 jaar kwijt in alles. De vrijdagavond is een ding een lastig ding. Iets wat ik niet kan handelen, waarvan ik denk de hele week gaat goed..dus waarom de vrijdagavond dan niet. Het antwoord is simpel, als ik op vrijdag thuis kwam van mijn werk was papa er met cola en iets lekkers. Altijd plannen makend, wat gaan we morgen doen??? Koffie op de Veluwe, lekker eten halen bij de slager.  Nu is de vrijdagavond een gapend gat lijkt wel, dus ben ik vaak bij de Ikea mensen kijken, even slenteren…of ik ga naar de plek die van mij is..dromend denkend, nadenkend emoties te over of emotieloos, altijd verstillend tot er ergens iets stoort. Dat “iets”is mijn innerlijke stem, 15 minuten schatje mag je dit doen, niet langer..niet gezond, je moet door, jou leven begint pas. Ik ontspan recht mijn schouders en kijk omhoog..dank duizend maal dank…en ik ga met de auto naar huis.

Morgen is het weer vrijdag, mijn goede voornemen is om de vrijdagavond niet meer te vluchten maar te gaan Netflixen het begin van een gezonde vrijdagavond relatie met me and myself.

‘t Gaat goed..ik en Netflix …en hulp van lieve vrienden en vriendinnen.

‘t Komt goed, ik heb de tijd nodig om voor alles een plek te vinden. In mijn hart en hoofd en vooral in mezelf zodat “samen zijn goed voelt” elk moment van de dag van het moment.

Liefs E.

 

 

 

 

Share Button