Moederdag…

webfind

 

Vanmorgen werd ik wakker, het was echt heel vroeg, er gleed een traan over mijn gezicht. Vanmorgen, drong het werkelijk tot me door…Moederdag, de dag van bloemen, chocolade en uit eten.

Moederdag, het allerliefst zou ik vandaag onder willen duiken in een donkere kamer, met louter ik en tranen, tranen en ik, niemand willen zien. Na lang dralen, wat gedronken en toch nog even slapen. Diep en vast ben ik weer gaan slapen. Toen ik wakker werd was het 08.30 uur en dacht ik…wat zal ik doen. Doelloos wandelen door het huis, naar buiten kijkend, zo veel nog te doen, naar buiten kijkend drong het tot me door “maak een leuke dag, een fijne dag, maak deze moeilijke dag fijn”…Nou, afwassen ontbijten en gewoon de auto gepakt. De A6 op richting Amsterdam, bestemming onbekend.

Bij Diemen was de weg dicht, oh dan de A27 maar. Ik zie het wel. Richting Naarden, oh http://www.nijhofbaarn.nl/#/ is altijd goed en fijn. Dan zie ik dat het ontzettend druk is bij http://www.kasteelgroeneveld.nl/

Ik draai een rondje rotonde – dat deden we altijd als we iets gemist hadden of ons iets opviel he mam – auto geparkeerd. Wow dit was echt leuk. De https://www.nnfc.nl/agenda had een wandeling met prachtige honden en diverse bazen en bazinnen en kleine baasjes :-). Mens wat heb ik genoten van de “hoog-aaibaar uitziende honden”, die tot mijn verbazing ook zwart/wit waren. Weer iets geleerd deze dag. Ik geloof dat ik wel een uur heb staan genieten en praten. Heerlijk lekker buiten met dieren.

Er was ook een markt of fair. Geweldig, kleine kraampjes met o.a. http://www.chile-olijfolie.nl/winkel/ , het houtatelier uit Hilversum verder leuke kramen met eten, drinken, wijn, kazen en kleding oh en nu zal ik wel iets vergeten zijn, want ik strandde bij een leuk kraampje en ik ging dralen. Ik zocht de verkoper of verkoopster. Prachtig moment, zij keek me aan we kregen samen kippenvel, zij zag en hoorde en zo bijzonder. Zo intens, zo verwarmend.  Bijzondere dame ze zit in mijn hart, om wat ze me vertelde.

Zo doelloos was de dag niet, het was een fijne goede dag die ik heb afgesloten door nog een paar appartementen te bekijken.

Moederdag een bijzondere dag met een speciale lading

Het komt goed…

Liefs E.

.

 

Share Button