Dagje uit>>Landgoed Schovenhorst

 

flyer-2

Dat ik een grote fan ben van de dorpen en steden op de Veluwe zal niemand ontgaan. Er zijn dan ook fantastische plekken te vinden waar het naast goed toeven op een mooie dag ook nog eens leuk zijn om met vrienden cq. familie naar toe te gaan.

Een van die weekenden die te leuk zijn om te laten schieten, die al ingevuld zijn in mijn agenda ver voordat het weekend er ook werkelijk aanvangt, is “ Kunst en Kitsch tussen de dennen”. Dit vindt traditioneel plaats op het Landgoed Schovenhorst te Putten.

http://www.schovenhorst.nl/dat/

Het is een oase van rust, de parkeerplaats oprijden, parkeren en dan een stukje (voor sommigen iets een pittig stukje) wandelen door een authentiek bos, om vervolgens de ingang te vinden voor de entree. Dit jaar kost het € 3,00 per persoon. Er is vooral veel te beleven en te doen naast de nodige artikelen voor tuin/huis enz.

Ik heb er ooit Afrikaans getrommeld en een Reiki sessie mogen ondergaan. Zo liet mijn moeder een keer een meer dan fantastische voetzone reflexologe (of dit het goede woord is …) haar werk doen op haar voeten. Let op sommige dingen kun je gewoon meedoen en anderen kosten een kleine bijdrage.

Naast een meer dan fantastische sfeer en locatie is er ook de Bostoren die hoog boven alles uit torent en een waar genoegen is voor zowel volwassenen als kinderen. Verder heeft het een mooi arboretum wat zeker de moeite waard is om te beleven. Mij lukt dat nooit allemaal op 1 dag. Want als beelddenker heb ik genoeg aan Kunst en Kitsch het beleven en kijken naar de mensen die komen naar dit fijne plekje op de Veluwe.

Je kunt er heerlijk eten en drinken bij Hop-Eest. Super bediening heerlijke lekkernijen die een dag compleet maken of dat nu koffie en gebak, een fijn biertje of gewoon die lunch is .

Het is dit jaar op 5/6 en 7 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Ik hoop op mooi weer en zon.

http://www.kunstkitschconiferen.nl/ voor meer informatie.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.