Soms gaat het anders ..

webfind

 

 

 

 

 

 

Soms gaat het leven anders dan je gedacht of bedacht hebt.

Het laatste half jaar is dan ook gegaan met veel emoties, verdriet momentjes, fijne gesprekken met mensen die zich zorgen maken om mij. Fijne gesprekken zomaar op een plek waar ik soms wel ben – om te delen met mijn overleden ouders- en die plek is van mij net als de tijdstippen dat ik er ben. Het delen mis ik het meest, wat zal ik, wat kan ika, hoe kan ik..vragen maar de antwoorden komen niet meer.

Het lijkt zo kort geleden dat ik bij Makelaar van der Linden https://www.vanderlinden.nl/makelaar-lelystad/  stond om te vragen naar een “huurhuis” want ik had het zo bedacht in mijn hoofd.

Daarna een fotograaf in huis, tranen en emoties stond het huis op Funda. de statistieken waren ehhh voor mij schrikken nu was het echt.  Zichtbaar onder de indruk van alles ben ik het aangaan vliegen.

Zelf moest ik natuurlijk ook iets. Dus een paar appartementen bekeken. Nou dat is op zich al een blog waardig. Van leuk tot echt even geen woorden, naar een appartement wat wel mooi was. Binnen was het net een deken die over me heen viel. Buiten stond ik trillend op mijn benen de makelaar te bellen of hij een bod wilde uitbrengen. De angst en blijheid maakten me onzeker. Maar ja de slaapzak en de brug waren ook een dingetje. Ook het een tijdje als zigeunerin leven van hot naar her was niks voor mij. Wel ben ik ontzettend dankbaar voor alle lieverds die : zolders , campers enz aanboden.

Maar ik heb een appartement en ben er super blij mee.

Ik weet dat de liefste mensen uit mijn leven blij zijn voor mij.

 

webfind

Op 1 september sluit een tijdsperk af, de afsluiting is een opening naar een nieuw boek.  Nog een keer zal ik achterom kijken. Daarna ontvouwt zich een nieuwe episode “Mijn leven” waarin ik stukjes meenemen van de laatste 23 jaar.

Onderstaand gaat zeker mee 🙂 emodinggetje

all time favo gaat mee

 

 

 

 

 

Share Button