Soms gaat het anders ..

webfind

 

 

 

 

 

 

Soms gaat het leven anders dan je gedacht of bedacht hebt.

Het laatste half jaar is dan ook gegaan met veel emoties, verdriet momentjes, fijne gesprekken met mensen die zich zorgen maken om mij. Fijne gesprekken zomaar op een plek waar ik soms wel ben – om te delen met mijn overleden ouders- en die plek is van mij net als de tijdstippen dat ik er ben. Het delen mis ik het meest, wat zal ik, wat kan ika, hoe kan ik..vragen maar de antwoorden komen niet meer.

Het lijkt zo kort geleden dat ik bij Makelaar van der Linden https://www.vanderlinden.nl/makelaar-lelystad/  stond om te vragen naar een “huurhuis” want ik had het zo bedacht in mijn hoofd.

Daarna een fotograaf in huis, tranen en emoties stond het huis op Funda. de statistieken waren ehhh voor mij schrikken nu was het echt.  Zichtbaar onder de indruk van alles ben ik het aangaan vliegen.

Zelf moest ik natuurlijk ook iets. Dus een paar appartementen bekeken. Nou dat is op zich al een blog waardig. Van leuk tot echt even geen woorden, naar een appartement wat wel mooi was. Binnen was het net een deken die over me heen viel. Buiten stond ik trillend op mijn benen de makelaar te bellen of hij een bod wilde uitbrengen. De angst en blijheid maakten me onzeker. Maar ja de slaapzak en de brug waren ook een dingetje. Ook het een tijdje als zigeunerin leven van hot naar her was niks voor mij. Wel ben ik ontzettend dankbaar voor alle lieverds die : zolders , campers enz aanboden.

Maar ik heb een appartement en ben er super blij mee.

Ik weet dat de liefste mensen uit mijn leven blij zijn voor mij.

 

webfind

Op 1 september sluit een tijdsperk af, de afsluiting is een opening naar een nieuw boek.  Nog een keer zal ik achterom kijken. Daarna ontvouwt zich een nieuwe episode “Mijn leven” waarin ik stukjes meenemen van de laatste 23 jaar.

Onderstaand gaat zeker mee 🙂 emodinggetje

all time favo gaat mee

 

 

 

 

 

Share Button

Verhuizen

webfind

Na jaren van zorgen, me zorgen maken om de zorg, het 40 uur werken en dag en nacht zorgen voor mijn ouders, is het tijd om het roer drastisch om te gooien.

Eerst heb ik verwoede pogingen gedaan om de kamer te veranderen. Deels gelukt, deels ook  niet. Dit komt door alle herinneringen van 23 jaar die hier liggen, staan of hangen. Het is een super fijn huis, grote tuin en daarnaast een fijne rustige buurt en buren wat ook niet geheel onbelangrijk is.

Mijn huis, een tussenwoning met 2 slaapkamers, kastenkamer, grote zolder met daarboven nog een zolder en een grote onderhoudsvrije tuin op het zuiden,  zal vanaf ergens volgende week – de fotograaf moet nog komen ) te koop staan bij https://www.vanderlinden.nl/makelaar-lelystad/

De makelaar is prettig, oh nee Marc is prettig en ’t ging sneller dan ik gedacht had nadat de financiële adviseur Gerard van http://acda-ac.nl/ was geweest om alles even op een rij te zetten.  Ik gun iedereen een goede adviseur iemand die eerlijk is en die ook zegt “dat kan niet”.

Nooit gedacht dat ik zo snel kon beslissen, maar nu ben ik na tuinieren en de huishouding toe aan een move naar rust.

Dus ben ik op zoek naar een leuk, fijn appartement in Lelystad met balkon, 2 slaapkamers en balkon.  Mocht je dit lezen en wat weten mail gerust naar :  biebje55@gmail.com

Dit is een speciaal aangemaakt mail adres 🙂 en zal zodra het niet meer nodig is verwijderd worden.

webfind

Tijd om te lezen, te schrijven, te reizen.

Voor een nieuw lidmaatschap van de bibliotheek 🙂 waar ik altijd graag heb vertoefd.

Tijd voor het in kaart brengen van een boek.

Gewoon “me time” want daar ben ik het met iedereen over eens…’t zal tijd worden.

Liefs E.

Share Button